1188 izveido elektronisko Latvijas apskates objektu karti

  • 1188 izveido elektronisko Latvijas apskates objektu karti

Publicēts: 15:30 29.07.2016 Pievieno notikumu

Siltajai sezonai sākoties, cilvēki arvien lielāku uzmanību pievērš brīvā laika un atvaļinājumu plānošanai, par ko liecina fakts, ka Uzziņu dienesta 1188 uzziņās otrajā ceturksnī būtiski pieaudzis pieprasījums pēc tūrisma uzziņām - viesu namiem, viesnīcām, ēdināšanas uzņēmumiem, kā arī aktīvas atpūtas piedāvājumiem. Kopumā Uzziņu dienests 1188 šajā periodā atbildējis uz vairāk nekā 300 tūkstošiem zvanu.

 

Ņemot vērā Latvijas iedzīvotāju interesi, Uzziņu dienests 1188 izstrādājis elektronisku un arī mobilajās ierīcēs ērti lietojamu Latvijas apskates objektu karti, kurā atrodami visi ievērojamākie tūrisma galamērķi. Kartē vienkopus apkopoti ievērojamākie tūrisma apskates objekti, kā arī naktsmītnes, kafejnīcas un restorāni, veikali un aktīvās atpūtas sniedzēji.

“Ņemot vērā lielo interesi, esam izveidojuši ērtu online risinājumu – karti ar populārākajiem Latvijas tūrisma apskates objektiem.  Tajā apkopotā informācija būs aktuāla visiem iedzīvotājiem, jo īpaši atvaļinājumu laikā, kad daudzi dodas uz laukiem, dabā vai vienkārši apceļo Latvijas skaistākās vietas,” - stāsta Agnese Paegle, SIA Lattelecom BPO izpilddirektore.

 

Jauno interaktīvo karti var apskatīties šeit: http://www.1188.lv/karte/?ll=56.87,24.60&z=7&f=town

Dizains un Druka Iepazieties.lv Tipografijas.lv Fotostudijas.lv Webseo.lv